Aniołowe wyniki :)

Trzecia mazowiecka edycja Konkursu plastycznego „ANIOŁ na…” dla dzieci i młodzieży z niepełnosprawnością intelektualną zmierza ku końcowi. W piątek 4 stycznia zebrało się konkursowe jury i wyłoniło 30 laureatów (przyznając im równorzędne NAGRODY) spośród 139 wykonanych różną techniką prac nadesłanych do oceny. Jak zawsze nie był to łatwy wybór, a to za sprawą wysokiego poziomu prac oraz ogromnego zaangażowanie i pomysłowość ich twórców. Oprócz walorów artystycznych jury dodatkowo zachwyciło się wzruszającymi, wiele mówiącymi tytułami tych małych dzieł sztuki. Zachęcamy do zapoznania się z konkursowymi wynikami, a uczestników, szczególnie laureatów, zapraszamy 15 stycznia br. Serdecznie dziękujemy Anielskim Jurorkom – Paniom: Marcie Radziszewskiej, Beacie Szreniawskiej i Aleksandrze Zalewskiej-Kostyszyn, które niestrudzenie odpowiadają na nasze zaproszenie. A szczególnego Anioła na Dobre Serce posyłamy do Pani Doroty Kask za ufundowanie nagród dla wszystkich laureatów 🙂