Coś cudownego – CZERWCÓWKOWEGO – dziękujemy?

W  niedzielę – 12 czerwca w godz. 16.00 – 19.00 – na Siekierkach oczywiście (na boisku przy SP 3 na Gościńcu) odbyła się 8. CZERWCÓWKA tym razem URODZINÓWKA. „Młode/Osiedlowe” Siekierki zaczynają się bardzo aktywizować 🙂 A najlepiej świadczy o tym obecność i aktywny udział mieszkańców w tym lokalnym CZERWCOWYM piknikowaniu. W niedzielę oprócz uczestników nie zawiodła także pogoda. Było słonecznie, kulturalnie, sportowo, naukowo i oczywiście URODZINOWO 🙂 Na naszą serdeczną prośbę mieszkańcy wypełnili poczęstunkowy stół własnymi, pysznymi wypiekam 🙂 DziękujeMY – za przewspaniałą atmosferę, za niesamowite quizowe emocje, za niebywały udział w konkursie plastycznym i piękne rowerowe nagrody ufundowane przez Spravię, za czynny udział w przygotowaniach, za sąsiedzką i wolontariacką pomoc, za współorganizację i za milion miłych i ciepłych słów i życzeń. A że wczoraj przy tej plenerowej świętowaliśmy jubileusz 10-lecia istnienia Fundacji i jej lokalnego działania – Siekierek reAKTYWOWANIA – to raz jeszcze ślemy OGROMNE, gorące PODZIĘKOWANIE dla Was WSZYSTKICH, którzy stanęliście na naszej BO WARTOściowej drodze, którzy nam na/w tej drodze nam towarzyszycie i dla tych, którzy na tej naszej drodze się pojawią i postanowią sprawdzić czy naprawdę WARTO. Nie byłoby tego wszystkiego, gdyby nie WY – dobrzy i życzliwi ludzie. 🙂 DZIĘKUJEMY WAM i prosimy bądźcie z nami BO WARTO 🙂 *piękne dzięki za piękne zdjęcia Wioletta Pietrucha