Dziesiątki MIKOŁAJOWYCH UŚMIECHÓW – PRZYŁĄCZyliście się :)

Na początek WIELKIE dzięki, dla wszystkich, którzy przyłączyli się do naszej Akcji. Dla studentów i władz APS’u, dla ich rodzin i znajomych, dla wolontariuszy i przyjaciół Fundacji, dla życzliwych internautów i facebook’owiczów i wszystkich ludzi dobrej woli :), którzy uznali, że WARTO :). Niech żyje wrażliwość i dobroć 🙂. ___________________________________

Minęło dosłownie kilka dni od ogłoszenia i rozpoczęcia naszej specjalnej Akcji ”UŚMIECH MIKOŁAJA”, a piwnicowy 🙂 magazyn Fundacji zapełnił się po brzegi. Dziesiątki paczek i paczuszek dotarły do naszej bazy w kilku transportach. A teraz czeka nas namiastka działań szlachetnopaczkowych 🙂 czyli wielkie pakowanie i obdarowywanie. Wszystko zaplanowane na piątek 14 grudnia z nadzieją, że śnieg nas nie zasypie i nasze mechaniczne sanie na zimowych oponach 🙂 dotrą, jako absolutna niespodzianka do tych, którym bardzo potrzebny jest MIKOŁAJOWY UŚMIECH.
Ale, ale… jeśli ktoś jeszcze chciałby się przyłączyć do naszego życzliwego kuligu to… to jest to jeszcze możliwe we wtorek (11 grudnia) w godz. od 10.00 do 14.00 w holu AKADEMII PEDAGOGIKI SPECJALNEJ (wejście C) – gdzie na stanowisku BO WARTO 🙂 czekamy jeszcze na pomocowe podarki :).