Oj fajnie było :) ale się skończyło :(

Przed trzema miesiącami rozpoczęliśmy bezpłatny cykl szkoleniowy pn.: „WSPARCIE na STARCIE”, do udziału w którym zaprosiliśmy wszystkich chętnych dorosłych miłośników bezinteresownej pomocy innym do współpracy z Fundacją w ramach organizowanych przez nas działań… BO WARTO. Ku naszej nadspodziewanej radości na szkoleniowe zaproszenie odpowiedzieli ludzie otwarci, życzliwi i bardzo ochoczy, z którymi już połączyło nas aktywne współdziałanie :). Blisko 30 osób wzięło udział w tej 38-godzinnej (łącznie :)) programowej propozycji. Praktycznie i bardzo rzeczowo przekazana wiedza spodobała się szkoleniowym uczestnikom, którzy nader pozytywnie ocenili warsztatowe przygotowania i realizację. Mamy więc wielkie życzenie i nadzieję, że zdobytą mądrość uda się naszym kursantom zaraz i jak najlepiej spożytkować. Ale, ale… to nie koniec! Wprawdzie to szkolenie się skończyło, ale to absolutnie nie oznacza braku dalszych i nowych możliwości 😉 Nawet jeśli ktoś nie zdążył, nie mógł albo zwyczajnie przeoczył możliwość uczestnictwa w tej naszej SZKOLENIOWEJ propozycji to prosimy z NAS nie rezygnować ;). Nieustannie (bez względu na pogodę, warunki polityczne czy strefę czasową) jest szansa i możliwość na współdziałanie z Nami. Więc może WARTO spróbować? Niezmiennie i serdecznie ZAPRASZAMY :).