Idzie pracowity tydzień ;)

No to chyba wróciła pracowita normalność ;). Uczniowie zaczęli już funkcjonować według szkolnych planów. Urlopowicze zjechali bądź z tęsknota kończą swoje wojaże. Nawet temperatura wróciła do swoich przedwakacyjnych wysokości :(. Nie ma więc wyjścia – czas już na dobre (przynajmniej na kilka najbliższych miesięcy :)) wrócić do lekcji, spotkań, zajęć, wczesnego wstawania i wszystkich innych, mniej lub bardziej miłych, obowiązków. A przed nami ostatni tydzień kalendarzowego lata i jeśli zapowiada się on Państwu tak pracowicie jak nam to serdecznie życzymy niewyczerpanego zapasu sił, a na końcu ulgi i wielkiej satysfakcji. Fundacyjny grafik wydarzeń na najbliższe 7 dni jest mocno obfity. Rozegramy Siekierkowski Turniej Piłkarski, WYSTARTujemy z wolontariackim cyklem SZKOLENIOWYM. Zaczniemy także szkolna przygodę z Królem Maciusiem Pierwszym i powspółdziałamy także przy/w lokalnych wydarzeniach. A na koniec – bo w niedzielny wieczór – zakończymy przyjmowanie fotograficznych prac do Konkursu „BO WARTO było tam być”.

A zatem  życząc wszystkim i sobie dużo dobrej i potrzebnej energii pozostajemy w informacyjnej łączności BO WARTO 🙂