Koniecznie Siekierki na przedŚWIĄTECZNIE

własne 210Na Trzecim SIEKIERKOWSKIM KIERMASZU przedŚWIĄTECZNYM, który odbył się w minioną niedzielę (13 grudnia) w DK DOROŻKARNIA sporo się działo ;) Byli wystawcy z okolicznościowym rękodziełem, były WARSZTATY – istne pierniczkowe szaleństwo i było także nagrywanie dobrych, świątecznych życzeń :) Wszyscy goście częstowani byli (przed)świąteczną herbatą, gorącą czekoladą i przepysznym ciastem. Serdecznie dziękujemy tym, którzy zakupili ręczne/świąteczne ”gadżety” na fundacyjnym stoisku przyczyniając się do wsparcia naszych pomocowych celów. Podziękowania składamy także tym, którzy w spontanicznym odruchu serca złożyli rzeczowe (spożywcze) dary w naszej LOKALNEJ PACZCE POMOCY. Przed nami (jeszcze w tym roku :) kilka niespodziankowych atrakcji przygotowanych specjalnie dla siekierkowskiej lokalności, o których za lada chwilkę będziemy informować, a za rok zapraszamy na Czwartą Kiermaszową Edycję :)

• ZDJĘCIA z tego wydarzenia → zobacz