170 WARTOściowych miejsc już znalazło się w KONKURSOWYCH zbiorach, ale FOTOpassa ciągle jeszcze trwa :)

To ciągle nie(do)wiarygodne 🙂 – tak najkrócej można określić naszą nieoczekiwaną (organizacyjną) radość i satysfakcję 🙂 a wszystko za sprawą zainteresowania towarzyszącego SPECJALNEMU FOTOGRAFICZNEMU KONKURSOWI pt.”BO WARTO było tam być – WAKACJE 2012”. Codziennie do Fundacji przybywają nowe zgłoszenia i nowe fotograficzne wakacyjne wspomnienia. Dzięki naprawdę ciekawym i jakże różnym zdjęciom, które już do nas dotarły odwiedziliśmy wiele pięknych zakątków i urokliwych miejsc. Ale to oczywiście absolutnie nie koniec, wszak do konkursowego finału pozostało jeszcze 22 dni i 11 godzin 🙂 Więc my ciągle jeszcze trwamy w gorącym organizacyjnym zaproszeniu i zachęcie tych mniej zdecydowanych do udział w Konkursie, który jest po prostu świetną zabawą i dobrą przygodą z SUPER  NAGRODAMI (i tu nasz wdzięczny i niski ukłon w stronę WSPANIAŁYCH upominkowych fundatorów 🙂) Wystarczy więc jeszcze tylko zrobić JEDNO wakacyjne zdjęcie, albo wybrać je spośród już przywiezionych z urlopowych wojaży, pokazując i przekonując nas tym samym, że właśnie tam WARTO było być. Do końca LATA czekamy na konkursowe zdjęcia. A do fotografowania zapraszamy dosłownie wszystkich: dzieci, młodzież i dorosłych w każdym wieku.

A oto aktualna