Mamy WSPARCIE :) i to jest dopiero satysfakcja.

W piątkowe popołudnie rozpoczęliśmy bezpłatny cykl szkoleniowy pn.: „WSPARCIE na STARCIE”, do udziału w którym zapraszaliśmy wszystkich chętnych dorosłych miłośników bezinteresownej pomocy innym do współpracy z Fundacją w ramach organizowanych przez nas działań… BO WARTO :). Nie kryjemy, że do samego szkoleniowego startu towarzyszyła nam odrobina niepewności – czy szkoleniowe audytorium dopisze i czy w pełni spełnimy wzajemne oczekiwania? Ale już pierwsze minuty spotkania rozwiały absolutnie wszelkie asekuracyjne obawy, a każde kolejne utwierdzały nas już tylko w pewności, że chyba lepiej być nie mogło :). Trafili bowiem do nas ludzie otwarci, życzliwi i bardzo ochoczy, z którymi już połączyła nas duża nadzieja na współdziałanie.

Projekt współfinansuje:

W dotrzymaniu obietnicy, że nie pozwolimy uczestnikom na nudę, a i przy tej okazji czegoś pożytecznie nauczymy i coś dobrego wspólnie zrobimy 😉 bez wątpienia pomógł nam Pan Bartek Włodkowski – Szef Fundacji AVE, który z niepowtarzalną ekspresją zaświadczył w swoim wykładzie, że pasja to podstawa i że naprawdę WARTO :). Kolejne Szkoleniowe Spotkanie już za miesiąc – 26 i 27 października. Czekamy na nie z prawdziwą niecierpliwością i merytorycznym spokojem, który gwarantują kolejni profesjonalni wykładowcy.