Nie geniuszy, ale WOLONTARIUSZY potrzebujemy więc apelujemy…

IMG_8373Mamy wiele zapału, planów i pomysłów, ale bez pomocy ludzi dobrej woli – bez wsparcia WOLONTARIUSZY nie damy rady. Poszukujemy kreatywnych, uzdolnionych manualnie lub ruchowo osób do współpracy przy organizacji lokalnych wydarzeń i festynów. Pierwsza okazja do pomocy już 10 maja i 14 czerwca na warszawskich Siekierkach podczas fajnych, lokalnych Pikników. Nie trzeba być artystą sztuk pięknych lub sportowym mistrzem świata 😉 żeby razem z nami tworzyć miłą atmosferę, zapraszać i wspólnie się bawić z uczestnikami Festynów. Za każdą pomoc wdzięczność gwarantujemy, zaświadczenie i referencje też przyszykujemy, a na pamiątkę wieczną fundujemy czekoladę mleczną 🙂 Podczas Piknikowania wikt zapewniamy, cóż więcej dodać po prostu na Was czekamy.

Jeśli chcesz poświęcić swój czas (z)robiąc coś dla innych, przynosząc uśmiech uczestnikom naszych wydarzeń to serdecznie zapraszamy i kontakt polecamy

• tel. 602 228 732; e-mail: wolontariat@archiwum.fundacjabowarto.pl