Ostatnia prosta :)

Zawody LekkoatletyczneA my wciąż szlifujemy sportową formę i choć do jej szczytu pewnie mamy jeszcze spory dystans to z pewnością kondycja już dużo lepsza :). Zanim więc rozpoczniemy wyczekiwane wakacjowanie to zapraszamy na ostatnią prostą. Na zakończenie sportowej aktywizacji dzieci i młodzieży w roku szkolnym 2012/2013 wraz z lokalnymi partnerami przygotowaliśmy jeszcze „coś specjalnego” 🙂 „SIEKIERKOWSKIE ZAWODY LEKKOATLETYCZNE dla Amatorów”, które odbędą się we wtorek 18 czerwca br. (w godz. od 10.00 do 15.00) na boisku/bieżni Szkoły Podstawowej nr 3 (ul. Gościniec 53). Wydarzenie przygotowane i przeprowadzone zostanie przez PKS ”FALCONIA” przy dofinansowaniu Urzędu m. st. Warszawy (Dzielnica Mokotów – Wydziału Kultury, Sportu i Rekreacji) i organizacyjnym wsparciu Fundacji BO WARTO, a do udziału w nim zaproszone są reprezentacje szkół podstawowych z klas I – VI , które w terminie do  dnia 14 czerwca br. mogą zgłaszać swoich zawodników.

BARDZO SERDECZNIE ZAPRASZAMY
Więcej szczegółów na stronie www.pks-falconia.pl