Świąteczne malowanie czas zacząć :)

No to przyszedł czas przygotowania do ŚWIĄTECZNEGO MALOWANIA 🙂 Zapraszamy dzieci w wieku od 5 do 12 lat do udziału w IV. Konkursie na Kartkę Wielkanocną pn. ”SERCEM MALOWANE”. A że WARTO to niech zachętą będzie fakt, że to już czwarta 🙂 edycja tego Konkursu. Zainteresowanie, poziom i wyniki zdają się mówić same za siebie: dwa lata temu do (pierwszego) konkursowego malowania przystąpiło 14 placówek, a w kolejnych latach były ich już dziesiątki 🙂 Idea tego przedsięwzięcia jest prosta – twórcza i zacna. Oprócz satysfakcji, nagród oraz wystawy młodzi artyści mogą liczyć na ”szlachetny prestiż”… ale o tym później. Do dnia 28 lutego czekamy i przyjmujemy zgłoszenia do uczestnictwa w tym Konkursie. Każda placówka, która (zgodnie z regulaminowymi wymogami) prześle do nas/do Fundacji (fax’em lub e-mail’em) wypełniony (załączony) FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY weźmie udział w tej artystycznej zabawie. Wszyscy plastyczni miłośnicy i specjaliści –  nie przegapcie tej konkursowej okazji, a co więcej zadbajcie o zdrową konkurencję namawiając innych do udziału BO WARTO 🙂