Według PRZEPISU wyszedł przePYSZNY MOKOTOWSKI TORT :)

DSCF5832Przed niespełna dwoma miesiącami rozpoczęło się wielkie poszukiwanie „Przepisu na Mokotów” w grze miejskiej, która powstała z inicjatywy mieszkańców dzielnicy. Najważniejszym celem tej zabawy było wzajemne sąsiedzkie pozna(wa)nie się i udział w różnorodnych wydarzeniach społecznych, kulturalnych, sportowych – trwających na Mokotowie od 11 maja do 9 czerwca br. No i chyba się udało 🙂 i smakowało :). Podczas kilkunastu miejscowych „imprez/wydarzeń” mokotowscy gracze zbierali i zebrali sporą ilość punktów, które były składnikami finałowego wypieku. W miniony czwartek (27 czerwca) w  Mokotowskim Centrum Integracji Mieszkańców, w gronie organizatorów, uczestników i z udziałem Pana Krzysztofa Skolimowskiego – Zastępcy Burmistrz Dzielnicy Mokotów podsumowane zostało całe „przepisowe” 😉 wydarzenie. A wszystko to działo się w sympatycznej atmosferze i przy przePYSZNYM finałowym TORCIE, który powstał według dobrego mokotowskiego przepisu. Cieszymy się, że Fundacja BO WARTO 🙂 znalazła się w ekipie mokotowskich „kulinarnych” organizatorów i mamy nadzieję i ochotę 😉 na udział w realizacji kolejnych smakołyków, a tymczasem po więcej szczegółów (z tego co już za nami) zapraszamy na stronę: http://przepisnamokotow.wordpress.com/about/.