współGRAMY BO PAMIĘTAMY

własne 111Fundacja BO WARTO po raz kolejny  przyłączyła się współporganizacyjnie do – realizowanego przez  PKS ”FALCONIA” przy dużym zaangażowaniu, wsparciu i patronacie Urzędu m.st. Warszawy Dzielnica Mokotów/Zespół Sportu i Rekreacji – IV. MEMORIAŁU im. o. JÓZEFA JOŃCA SP. To wydarzenie to doskonała, sportowa możliwość pamięci o ojcu Józefie, który przed czterema laty zginął w katastrofie lotniczej pod Smoleńskiem. To był wspaniały Człowiek… nieustannie, z wielką pasją, entuzjazmem i zapałem zapraszał wszystkich do współdziałania na rzecz i dla dzieci i młodzieży, dla których to sam nie szczędził swych sił ani serca. Głęboko wierzył w wychowanie młodego pokolenia poprzez wiarę, kulturę i SPORT. My też chcemy i musimy o Nim pamiętać i to najlepiej, jak możemy i najlepiej, jak umiemy. IV. MEMORIAŁ im. o. Józefa Jońca SP. odbędzie się w dniach 11 – 12 kwietnia br. w Warszawie na Boisku Orlik 2012 (przy ul. Chełmskiej 23/przy Gimnazjum nr 3), a w PIŁKARSKICH ZAWODACH współzawodniczyć będą uczniowie z warszawskich (mokotowskich) szkół podstawowych i gimnazjalnych.

BARDZO SERDECZNIE ZAPRASZAMY
Więcej szczegółów na stronie www.pks-falconia.pl