WYstartujcie razem z NAMI :)

Minęły święta, umilkł sylwestrowy gwar i rozpoczął się kolejny rok. Przyszedł jak zawsze, z fasonem,  z nadziejami, planami i podsumowaniami. Ubiegłoroczne fundacyjne działania trwały niemal do ostatniej minuty pracowitego roku 2000OSIEMNASTEGO 🙂 który był dla nas DOBRYM, aktywnym, owocnym i wymagającym czasem. Ale to już najnowsza historia, a co przed nami…?
Szykuje się nam chyba bogaty akcyjnie i programowo rok 🙂 Mamy nadzieję, że ucieszy to wszystkich NASZYCH uczestników i sympatyków. Ufamy, że w naszych działaniach każdy znajdzie coś dla siebie, coś co przyniesie radość, wiedzę i satysfakcję. Zaplanowaliśmy bowiem na ten rok różnego rodzaju Projekty, Konkursy, Spotkania, Festyny, Zajęcia sportowo-rekreacyjne oraz kulturalne i inne programowe atrakcje dla dzieci, młodzieży i starszych. Z pewnością będzie naukowo, sportowo, muzycznie, historycznie, a nawet może kosmicznie. Nie zabraknie nam oczywiście lokalnej aktywności, przed nami Projekt siekierkowski, ale i niejeden Program ogólnopolski 🙂

Nie ustajemy w kreatywnych staraniach wszak ciągle i prawdziwie chcemy by Fundacja była potrzebna i użyteczna. Z wielką pasją i determinacją pragniemy działać i skutecznie służyć. I ciągle mamy nieodparte przekonanie, że WARTO, ale tylko RAZEM z Waszą pomocą, pomysłami i aktywnością. Bez Was nasze działania byłyby bardzo słabe, a często nie miałyby realizacyjnego sensu. Dlatego też naszych WARTOściowych WOLONTARIUSZY prosimy BĄDŹCIE Z NAMI, a wszystkich innych, chętnych dorosłych miłośników bezinteresownej pomocy BARDZO POTRZEBUJEMY i ZAPRASZAMY do współPOMOCY w ramach organizowanych przez nas działań… BO WARTO.