CHCĘ, a nie muszę BYĆ WOLONTARIUSZEM :)

Akcja na 5-tkę

Projekt „LEPSZY ŚWIAT PRZEZ WOLONTARIAT” zaczyna pokazywać swoje praktyczne oblicze 🙂 Razem z nami swoją przygodę ze świadomym pomaganiem innym rozpoczęło 26 PLACÓWEK -> zobacz AKTUALNĄ LISTĘ PROGRAMOWYCH ZESPOŁÓW. Mamy nadzieję, że ziści się nasze programowe założenie ukazania WOLONTARIATU jako bezinteresownej, dobrowolnej, świadomej i bezpłatnej pomocy innym, który dzięki systematycznym działaniom w danym miejscu może je przemieniać na lepsze :). A że to prawdziwe  i możliwe przekonywać nas będą konkursowi uczestnicy w informacjach i relacjach na swoich WOLONTARIACKICH BLOGACH. W poniedziałek 27 stycznia opublikowany zostanie WYKAZ linków do uruchomionych BLOGów i każdy będzie mógł się przekonać, że WARTO uLEPSZAĆ ŚWIAT PRZEZ WOLONTARIAT. Wszystkim uczestnikom naszego Projektu życzymy wiele radości i satysfakcji z chęci POMAGANIA, która niech będzie najlepszą zachętą dla nowych odkrywców WOLONTARIATU 🙂

Projekt jest współfinansowany przez Szwajcarię w ramach szwajcarskiego programu współpracy z nowymi krajami członkowskimi Unii Europejskiej
LOGA razem DOFINANSOWANIE