Ozdoby choinkowe do jurorskiej oceny gotowe :)

ozdoby 4Konkursowe OZDOBY CHOINKOWE już dotarły do fundacyjnego biura i cierpliwie czekają na jurorską ocenę i werdykt. Dzieci z dwóch przedszkoli i uczniowie z trzech szkół podstawowych sięgnęli do tradycji i… i własnoręcznie przygotowali piękne prace. Bez wątpienia konkursowe jury, które obradować będzie w najbliższym tygodniu czeka niełatwy wybór 😉 Autorów najładniejszych prac i konkursowych zwycięzców poznamy w niedzielę 21 grudnia. Wtedy to, podczas II SIEKIERKOWSKIEGO KIERMASZU przedŚWIĄTECZNEGO wręczone zostaną nagrody, dyplomy, wyróżnienia i konkursowe pocieszenia 😉 Więcej szczegółów o samym KIERMASZOWYM wydarzeniu podamy bardzo niebawem, ale już dziś serdecznie zapraszamy WSZYSTKIE DZIECI biorące udział w Konkursie do przybycia (w niedzielę) 21 grudnia do DOROŻKARNI, gdzie od godz. 14.00 razem z rodzicami będą mogły uczestniczyć w ŚWIĄTECZNYCH WARSZTATACH, a o godz. 16.30 sam Mikołaj, który obiecał przyjechać z 3 workami prezentów 🙂 ogłosi konkursowe wyniki.