Siekierkowski College :)

sympozjum2Zgodnie ze studenckim kalendarzem wracamy i rozpoczynamy (już 28 lutego) kolejny semestr MAŁEJ AKADEMII SIEKIERKOWSKIEJ”. Lokalne indeksy już czekają na kilkuletnich żaków, których serdecznie zapraszamy na WYKŁADY, WARSZTATY i ĆWICZENIA z zakresu muzyki, fizyki, chemii, przyrody i… i innych ciekawych tematów. Głównym celem realizowanego programu będzie rozbudzenie zainteresowań naukowych i promocja nauki wśród dzieci (głownie mieszkańców Siekierek i okolic) uczestników zadania. Zajęcia odbywać się będą co 2 tygodnie (w SOBOTY) w DK DOROŻKARNIA (ul. Siekierkowska 28) od godz. 10.00 do godz. 13.30 w dwóch grupach: I GRUPA – dzieci młodsze (5-6 lat) i II GRUPA – dzieci starsze (7-9 lat). Udział w zajęciach jest mało 🙂 PŁATNY – 5 zł za spotkanie dlatego  serdecznie zapraszamy na nie 🙂  Zapisy małych STUDENTÓW prowadzone są telefonicznie (pod nr 602- 228-732), a ilość miejsc (jak na każdej szanującej się uczelni) jest ograniczona. A zatem każda minuta na wagę … 🙂