Kolejna kartka z kalendarza :)

Fundacyjny Projekt pn. ”PALCEM po KALENDARZU” nabiera realizacyjnego tempa, a życzliwość i wspaniałomyślność grupy studentów (różnych warszawskich uczelni), którzy wolontariacko realizują program – budzą prawdziwy podziw i szacunek. Uśmiech, który podczas programowych spotkań pojawia się na twarzach małych uczestników jest najlepszą wdzięcznością, radością i pewnością że… że WARTO :). Jako żywo w pamięci mamy jeszcze pierwsze ŻYCZLIWOŚCIOWE spotkanie, a tu już wydarzyły się ANDRZEJKI :), o których opowiadali i czas małym pacjentom umilali Pani Monika i Panowie Karol i Krzysztof. Za kilka dni kolejne odwiedziny NIESAMOWICIE AKTYWNEJ MŁODZIEŻĄ w dziecięcej placówce przy Litewskiej. Kto tym razem zawita do małych pacjentów, z jakimi zabawami przyjdzie i o jakim święcie opowie – napiszemy w kolejnym naszym programowym news’ie  do lektury, którego zapraszamy wszystkich już dziś BO to bardzo WARTOściowa inicjatywa.